KanaalKaarten

van idee tot kunstuiting in je brievenbus

Iedereen heeft ideeën. Niet iedereen de middelen. Kanaalkaarten is opgericht als laagdrempelig platform dat er voor zorgt dat ook jouw idee tot kunstuiting verheven wordt, en dat het gezien wordt!

 

Hoe het begon… Kanaalkaarten is opgericht door vier ondernemers die werken in de creatieve broedplaats Kanaal30. Zei de één tegen de ander: “Ik zou het ook zo leuk vinden om iets in het Kanaal30 winkeltje te kunnen verkopen.” Al snel ontstond een idee: ansichtkaarten! Want eenmaal op de voorkant van een ansichtkaart krijgt een idee opeens een plek in de realiteit. Het wordt iets echts! En wat is er nou leuker dan je eigen kunstuiting – want dat is het – te zien schitteren tussen die van anderen?

 

Het leuke is dat iedereen er aan mee kan doen! Een toffe foto? Een leuke oneliner? Bijna alles kan verzonden worden, toch?! Bovendien kun je jezelf op een leuke, impliciete manier reclame te maken voor jou als persoon of als creatief ondernemer. Heb je een leuk gedicht geschreven? Laat het op deze manier aan anderen lezen! Ben je animator? Laat zien dat je een bepaalde stijl hanteert door een toffe tekening te maken! Fotograaf? Denk eens na welke foto mensen in hun brievenbus zouden willen ontvangen! Grafisch designer? Bedenk een leuke oneliner en visualiseer die op een originele manier!

 

Op de achterkant van de kaarten en op onze website is ruimte gereserveerd voor informatie over de maker, zodat jij makkelijk gevonden kan worden. Dus: hier met dat idee en zet jezelf op de kaart!

Bart-Koopman
Bart Koopman
Film- en animatiemaker
Jinske-Verpalen
Jinske Verpalen
Oprichtster Imakin.nl
Emiel-van-Eijk
Emiel van Eijk
Verander- en interimmanager
Marjolijn-van-Haarlem
Marjolijn van Haarlem
(Info)graphic designer